Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی رشت گفت: نر‌م‌افزارهای «از ما بخر» و «اوچین ‌دات کام» در این مرکز رشد طراحی و ساخته شده است و مردم می‌توانند خرید خود را از طریق آنها در ایام کرونا استفاده کرده و از منزل خارج نشوند.

شهاب شریعتی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در تشریح چگونگی راه‌اندازی مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، دستاوردها و محصولات و برنامه‌های پیش روی این مرکز اظهار کرد: مجوز راه‌اندازی این مرکز سال 94 به‌صورت مشترک با پارک علم و فناوری استان گیلان اخذ و تصویب شد و موافقت اصولی‌اش را از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دریافت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمایت از کسب و کارهای نوین

وی درباره دلیل راه‌اندازی مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت بیان کرد: مرکز رشد واحد رشت به‌منظور توسعه فعالیت‌های فناوری و حمایت از کسب و کارهای نوین راه‌اندازی و اساس کار آن بر پایه فعالیت در زمینه منابع طبیعی و کشاورزی گذاشته شد.

رئیس مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی رشت خاطرنشان کرد: سال 94 با پارک علم و فناوری استان گیلان رایزنی و توافق‌‌نامه‌ای منعقد کردیم، بعد از انعقاد توافق‌نامه با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مکاتبه کردیم و مجوز وزارتخانه به‌عنوان موافقت اصولی گرفته شد و نهایتاً این مرکز رشد به‌صورت یک مرکز رشد مشترک با پارک علم و فناوری استان گیلان فعالیت خود را آغاز کرد و هر سال قرارداد کاری آن تمدید می‌شود.

این استاد دانشگاه درباره رشته‌ها و زمینه کاری مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت اظهار کرد: این مرکز برای استقرار شرکت‌های کوچک نوپا که دانش‌بنیان هستند، راه‌اندازی شد تا محیطی برای حمایت از کسب و کارهای نوین باشد و بتواند منجر به توسعه تحقیقات کاربردی شود.

این مقام مسئول در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با تشریح فعالیت مرکز رشد این واحد دانشگاهی بیان کرد: حوزه فعالیت این مرکز صنایع تبدیلی، تکمیلی و جانبی بر مبنای مواد طبیعی است.

شریعتی گفت: قراردادن فضای فیزیکی مناسب به عنوان دفتر کار، حمایت‌های مالی در محدوده ضوابط موجود، خدمات آزمایشگاهی، کارگاهی و اطلاع‌رسانی با توجه به ضوابط و امکانات دانشگاه، خدمات مشاوره‌ای، آموزشی، مدیریتی و حتی گهگاه بازاریابی برای شرکت‌ها و هسته‌های موجود، برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های عمومی و تخصصی برای هسته‌ها و واحدهای فناور و همین‌طور دانشجویان و فارغ‌التحصیلان و برگزاری رویدادهای علمی و مسابقات از دیگر فعالیت‌های مرکز رشد است.

وی درباره تعداد هسته‌ها، واحدها فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان فعال مستقر در مرکز رشد واحد رشت اظهار کرد: اکنون 21 هسته و واحد فناور در این مرکز رشد فعال بوده که از این تعداد 17 هسته و واحد فناور قرارداد همکاری دارند، دو شرکت دانش‌بنیان نیز در این مرکز مستقر هستند.

رئیس مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی رشت درباره محصول دانش‌بنیان و یا دستاورد برجسته علمی که در این مرکز انجام شده به آنا گفت: تعدادی از واحد‌های فناور این مرکز رشد در زمینه تولید محتوا فعالیت می‌کنند و انواع بازی‌هایی که به‌صورت اپلیکیشن برای تلفن همراه طراحی می‌شود را ساخته‌اند و در کافه ‌بازار و سایت‌های دیگر برای فروش ارائه شده است.

سامانه «از ما بخر» در ایام کرونا به کمک شهروندان آمد

این استاد دانشگاه گفت: سامانه اپلیکیشن «از ما بخر» یک سامانه فروش اینترنتی است که توسط یکی از هسته‌های فناور در ایام کرونا راه‌اندازی شد که در شرق گیلان و شهر رودسر، خرید اینترنتی را پوشش می‌دهد و توانسته کمک زیادی به هموطنان داشته باشد.

وی افزود: کارکرد این اپلیکیشن به‌گونه‌ای است که فرد محصول و فروشگاه دلخواه خود را انتخاب می‌کند و از طریق این سامانه، کالا از فروشگاه ارسال شده و مقابل منزل تحویل خریدار می‌شود.

شریعتی اظهار کرد: «اوچین دات کام» سامانه دیگری است که توسط هسته‌ فناور مستقر در مرکز رشد واحد رشت طراحی شده و مربوط به فروش محصولات برنج و چای و تحویل در اقصی نقاط کشور است.

وی بیان کرد: یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مرکز رشد واحد رشت روی ساخت «پمپ‌های سرنگی فشار بالا» کار می‌کند و از مراکز تحقیقاتی، مؤسسات و نهادهای مختلف مربوط سفارش گرفته و محصول ساخته شده را به آنها عرضه می‌کند. این محصول، دانش‌بنیان شناخته شده و مجوز معاونت ریاست جمهوری را هم دارد.

ساخت ونتیلاتور پرتابل

رئیس مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی رشت بیان کرد: شرکت‌ دانش‌بنیان سازنده «پمپ‌های سرنگی فشار بالا» دستگاه ونتیلاتوری طراحی کرده که پرتابل بوده و با هزینه کم قابل ساخت است و می‌تواند برای اورژانس و منازل استفاده شود، این شرکت دنبال سرمایه‌گذار است تا نمونه محصول خود را توسعه داده و به تولید انبوه برساند.»

این استاد دانشگاه تشریح کرد: شرکت دانش‌بنیان دیگر، نرم‌افزاری با عنوان «پیام‌رسان آهیل» طراحی کرده که ارتباط میان والدین، دانش‌آموز، اولیای مدارس (معلمان و مدیران) را ایجاد می‌کند و در حال اخذ مجوز از مراجع ذی‌ربط است تا آن را در مدارس توسعه دهند.

به گفته شریعتی، شرکت‌های دیگری هم در مرکز رشد واحد رشت هستند که در موضوع تصفیه آب، ساخت نیروگاه‌های تجدیدپذیر، ساخت لوازم و دستگاه‌های آزمایشگاهی، سنتز نانوذرات و استحصال اسانس از گیاهان فعالیت دارند.

جذب ایده‌های جدید و حرکت به سمت ایجاد سرای نوآوری

این پژوهشگر در مورد برنامه‌ها و اهداف پیش‌روی مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت به آنا گفت: حمایت از هسته‌ها و واحدهای فناور و رونق بخشیدن به کسب و کار آنها از مهم‌ترین اهدافی است که دنبال می‌کنیم. در این راستا، حمایت و ایجاد زمینه برای شرکت‌های دانش‌بنیان به‌منظور تولید محصولات نمونه اولیه از مهم‌ترین اهدافی است که دنبال می‌کنیم.

شریعتی خاطرنشان کرد: «جذب ایده‌های جدید و حمایت از آنها، حرکت به سمت ایجاد سرای نوآوری برای توسعه حمایت از شرکت‌ها، هسته‌ها و ایده‌های نو، راه‌اندازی مرکز رشد اقماری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی به‌منظور حمایت از دانشجویان و فارغ‌التحصیلانی که صاحب ایده‌ هستند از دیگر اقدامات و اهدافی است که در این مرکز رشد پیگیر آن هستیم.

انتهای پیام/4117/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: مرکز رشد مراکز رشد دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد علیه کرونا مرکز رشد واحد رشت ایام کرونا مرکز رشد راه اندازی دانش بنیان کسب و کار هسته ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۶۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس اداره بهزیستی نیشابور گفت: تاکنون تعداد ۳۴۱ نفر از جامعه هدف سازمان به تفکیک به تعداد ۲۷۵ نفر افراد دارای معلولیت، ۱۲ نفر زنان سرپرست خانوار و ۵۴ نفر از ببهبودیافتگان در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور مشغول به کار شدند.
علی صدر  افزود: فرایند معرفی، مشاوره شغلی و حمایت مستمر توان‌یابان از این پس از طریق مرکز پشتیبانی شغلی بهیاب تحت نظارت این شهرستان و تسهیلگران شغلی پیگیری خواهد شد. 
 وی گفت: در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۵۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات از طریق اداره بهزیستی جذب و برای اشتغالزایی تعداد ۳۵۲ نفر از جامعه هدف سازمان پرداخت شد.
صدر افزود: تسهیلات کارفرمایی به کارفرمایانی که برای مددجویان اشتغال ایجاد کنند، برای هر مددجو ۱۵۰ میلیون تومان وام و تا سقف ۴ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت می‌شود که در سال ۱۴۰۲ برای ایجاد اشتغال به تعداد ۱۷ نفر به ۳ کارفرما به مبلغ ۲ میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان پرداخت شده است. 
وی گفت: به منظور فراهم اوردن انگیزه ایجاد فرصت‌های شغلی بیشتر برای افراد تحت پوشش و ترغیب کارفرمایان برای جذب این افراد و نیز فراهم سازی اشتغال پایدار، فرایند هزینه کرد اعتبارات بیمه سهم کارفرما تاسقف ۲۰ درصد به کارفرمایان پرداخت می‌شود، که در سال ۱۴۰۲ به تعداد ۳۴۱ نفر طی سه مرحله به مبلغ ۳ میلیارد تومان پرداخت شد.

دیگر خبرها

  • شناسایی و اجرای بیش از ۱۲۰ هزار میلیارد تومان فرصت سرمایه‌گذاری
  • نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود
  • قدردانی از کارگران واحد‌های تولیدی و خدماتی همدان
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور
  • قیمت دلار، سکه، طلا و یورو شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ عقب‌نشینی طلا از مرز حساس
  • اجرا ۲۰ هزار میلیارد تومان پروژه در سازمان ملی مسکن
  • افرادی که فشار خون بالا دارند ماست را با این ماده غذایی ترکیب کنند
  • مقابله فناورانه با چالش‌های استارت‌آپی/ کسب‌وکارهای نو در رشته‌های روانشناسی و مامایی ایجاد شد
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع متفاوت