Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان از عقد قرارداد بین گروه محیط زیست این دانشگاه و شهرداری شهرستان رشت به‌منظور ساماندهی و احیای تالاب عینک خبر داد.

سیروس بیدریغ در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در رشت از عقد قرارداد بین گروه محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان و شهرداری شهرستان رشت به‌منظور ساماندهی و احیای تالاب عینک خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اعلام اینکه با عقد قراردادی با شهرداری رشت و با پایان «طرح پژوهشی راه‌اندازی مرکز آموزش تالاب عینک» زمینه برای اجرای برنامه‌های حفاظت، احیا و بهره‌برداری تالاب عینک رشت فراهم شده است، بیان کرد: این تالاب، ارزشمندترین اکوسیستم آبی شهر رشت است که با قدمت چندصد ساله با وجود کارکردهای متعدد از نظر ذخیره آب، کنترل سیل، زیستگاه گیاهان و جانوران، تصفیه فاضلاب، گردشگری و ... جایگاه واقعی یک تالاب شهری را ندارد و از دیرباز موضوعات متعددی ازجمله مالکیت چندگانه، نبود برنامه جامع، نبود مدیریت واحد، تعارضات محلی، تنش‌های محیطی و ... امکان بهره‌برداری معقول از تالاب عینک را سلب کرده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان با قدردانی از محمد دهداردرگاهی عضو هیئت علمی دانشگاه و  مجری طرح و سایر اعضای کارگروه عنوان کرد: سند حفاظت، احیا و توسعه آتی تالاب عینک با همکاری متخصصان رشته‌های مختلف در قالب این طرح مشخص شده است.

این مسئول ادامه داد: در این راستا برمبنای شناسایی منابع زیست‌محیطی و پارامترهای اقتصادی اجتماعی تالاب عینک و با تأکید بر ویژگی‌های کمی و کیفی آب تالاب، منابع آلوده‌کننده، توپوگرافی، پوشش گیاهی، حیات وحش، ساختار اقتصادی اجتماعی، کاربری‌های پیرامونی، ساختار زیربنایی، جاذبه‌های گردشگری و ... برنامه‌ریزی برای حفاظت و توسعه آتی تالاب صورت گرفت.

بیدریغ با بیان اینکه این تالاب می‌تواند از منابع گردشگری منحصربه‌فرد گیلان باشد، تصریح کرد: برای اجرای فعالیت‌های گردشگری طبیعت، طراحی و برنامه‌ریزی سازه‌ها و فعالیت‌ها اعم از پل چوبی طبیعت‌گردی، سایت پرنده‌نگری، سکوهای ماهیگیری، برکه آموزشی، مسیر قایق‌سواری، پمپاژهای هوادهی، لایروبی تالاب، پاکسازی گیاه غیربومی و مهاجم سنبل آبی، کاهش سطح گیاه نی و ... صورت گرفته است.

عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با اعلام اینکه به‌منظور اجرایی‌شدن این طرح، سازمان‌های متعددی در انجام پروژه سهیم هستند، خاطرنشان کرد: رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان گیلان در جلسه ساماندهی و احیای تالاب عینک رشت در آخرین جلسه مشترک برای بررسی مشکلات تالاب عینک، علاوه‌بر دعوت از معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، مدیران کل سازمان‌های آب منطقه‌ای، آب و فاضلاب شهری، منابع طبیعی، گردشگری، محیط زیست و شهرداری رشت و با حضور کارشناسان و اعضای شورای شهر رشت به  بررسی وضعیت آتی تالاب عینک رشت بر اساس طرح مطالعاتی واحد لاهیجان پرداختند و مقرر شد کمیته دائمی تالاب عینک با حضور مدیران اجرایی سازمان‌های ذی‌ربط  تشکیل و با دستور استانداری، تأمین اعتبار لازم مسیر اجرای برنامه‌ها تسهیل شود.

انتهای پیام/4103/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان شهرداری رشت قرارداد ساماندهی تالاب عینک رشت دانشگاه آزاد اسلامی ساماندهی و احیای واحد لاهیجان تالاب عینک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۹۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد قرارداد ۲۰۰ میلیارد تومانی برای آسفالت و روکش راه‌های رفسنجان

ایسنا/کرمان معاون اداره کل راهداری استان کرمان گفت: در شهرستان رفسنجان در سال قبل ۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد پروژه آسفالت و روکش کردن راه‌های برون شهری و فرعی را منعقد کردیم که یکی از آن‌ها کمربندی است و با ۵۰ میلیارد تومان به زودی به اتمام خواهد رسید.

سید حمزه روح‌الامینی شامگاه ششم اردیبهشت ماه در سفر به رفسنجان و دیدار با فرماندار، اظهار کرد: از لحاظ خرابی راه‌های روستایی، سیرجان و شهربابک جزء بدترین شهرستان‌های استان هستند که راه‌های روستایی آنها نیازمند روکش است.

وی افزود: تمام تلاش ما روکش دار کردن راه‌های روستایی استان کرمان است لذا سال قبل چندین هزار میلیارد تومان صرف روکش کردن آسفالت راه‌های روستایی استان شده است.

وی ادامه داد: در منطقه نوق رفسنجان هم بیش از ۶ پروژه آسفالت و روکش تعریف کردیم لذا ۳۰ کیلومتر راه‌های نوق با اعتبار ۳۲ میلیارد تومان روکش آسفالت می‌شود.

معاون مدیرکل راهداری استان کرمان با اشاره به انعقاد قرارداد تعدادی از راه‌های روستایی رفسنجان از جمله جنت‌آباد، بهرامی، اودرج و فتح آباد به میزان ۱۴ کیلومتر، گفت: امسال نیز چند پروژه روکش آسفالت را در رفسنجان با اعتبار ۸۵ میلیارد تومان شروع کردیم و پروژه رفسنجان تا کبوترخان از جمله آن‌هاست که با اعتبار ۴۳ میلیارد تومان انجام خواهد شد.

فرماندار رفسنجان نیز در این دیدار با اشاره به اینکه ۱۱ درصد راه‌های استان کرمان در رفسنجان وجود دارد، گفت: محورهای نوق و داوران از حادثه‌خیزترین جاده‌های استان به شمار می‌روند و مرگ و میر در این دو محور باید کاهشی شود.

حسین رضایی افزود: جاده‌های فرعی شهرستان دارای مشکل هستند و نیازمند روکش آسفالت و ساماندهی‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • «برنامه بی‌واسطه» دستاوردهای محققان دانشگاه آزاد اسلامی را به تصویر کشید
  • رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مهمان «بی واسطه» شد +فیلم
  • احیای موقت گردشگری در تالاب بین‌المللی هامون
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد
  • تشکیلات‌، شبکه‌ و جریان‌‍سازی ۳ اصل مهم در دانشگاه‌های آذربایجان غربی
  • انعقاد قرارداد ۲۰۰ میلیارد تومانی برای آسفالت و روکش راه‌های رفسنجان
  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبرةالشعرای تبریز
  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبره‌الشعرای تبریز